1
2
4

Δεξιώσεις

Αν αναζητάτε την τελειότητα πάντα σε συνάρτηση με τον προϋπολογισμό σας, στην Cremona θα βρείτε την ιδανική λύση για μία εντυπωσιακή βραδιά με εγγυημένη ποιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Το κύρος που θέλετε να αναδείξετε, η σημασία της εταιρικής σας εικόνας αλλά και το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στο εταιρικό σας event, είναι δέσμευση για εμάς. To πελατολόγιό μας είναι η εγγύηση ότι η τεχνογνωσία μας στο catering συνεδρίων, coffee breaks, company parties, κλπ είναι μοναδική!

Δείτε ένα μενού για coffee break

Χώροι που συνεργαζόμαστε

Αναλαμβάνουμε το catering στο χώρο σας, σε οποιοδήποτε χώρο επιλέξετε αλλά μπορούμε να σας προτείνουμε συνεργαζόμενους χώρους που θα δώσουν στο event σας το χαρακτήρα που εσείς θέλετε.

Διαβάστε περισσότερα

Μενού

H Cremona Catering είναι αφοσιωμένη στην απόλυτη ποιότητα που θεωρούμε αδιαπραγμάτευτη. Εμπιστευτείτε την πολυετή μας εμπειρία αλλά και την τεχνογνωσία που μας έχει δώσει το εκτενές πελατολόγιό μας ώστε να διασφαλίσετε το αποτέλεσμα του event σας.

Δείτε ένα μενού

Η Εγγύηση της απόλυτης ποιότητας και μία αξέχαστη εμπειρία είναι η δέσμευσή μας

Η πολύχρονη παρουσία στο χώρο της γαστρονομίας εγγυάται την άψογη διεξαγωγή των επαγγελματικών αλλά και κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Οι άνθρωποι του cremona γνωρίζουν καλά να κάνουν την εκδήλωσή σας μοναδική με την έμπειρη τεχνογνωσία που τους διακρίνει.

Αγνά, φρέσκα υλικά , παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, μέσα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Ψητό γουρουνόπουλο γάλακτος, αρνάκι του αμπελουργού, αθηναϊκή σφυρίδα αστακομακαρονάδα, υπέροχα γλυκά, γαμήλιες τούρτες είναι κάποια εδέσματα, που πλαισιώνουν γευστικά την εκδήλωσή σας.

Είμαστε ανοιχτά όλες τις ημέρες του χρόνου από 08:00 έως 22:30

Ποιότητα Cremona

Το Cremona Catering είναι πιστοποιημένο με ISO 22000

Κατάστημα Κυψέλης

Δοϊράνης 56-58 - Κυψέλη
τηλ: 2108239804 - 2108259523 

Κατάστημα Παγκρατίου

Φιλολάου 84 - Παγκράτι
τηλ: 2110148555

Γραφεία

Δοϊράνης 47 - Κυψέλη
τηλ: 2108259523