Αν ανήκετε σε εκείνους που αναζητούν την τελειότητα στη γεύση σε συνδυασμό με υψηλές υπηρεσίες, εμπιστευτείτε το Cremona Catering.

Η πολύχρονη παρουσία στο χώρο της γαστρονομίας εγγυάται την άψογη διεξαγωγή των επαγγελματικών αλλά και κοινωνικών σας εκδηλώσεων. Οι άνθρωποι του cremona γνωρίζουν καλά να κάνουν την εκδήλωσή σας μοναδική με την έμπειρη τεχνογνωσία που τους διακρίνει.

Αγνά, φρέσκα υλικά , παραδοσιακές και σύγχρονες συνταγές, μέσα από την ελληνική και διεθνή κουζίνα. Ψητό γουρουνόπουλο γάλακτος, αρνάκι του αμπελουργού, αθηναϊκή σφυρίδα αστακομακαρονάδα, υπέροχα γλυκά, γαμήλιες τούρτες είναι κάποια εδέσματα, που πλαισιώνουν γευστικά την εκδήλωσή σας.

Το cremona catering εμφιαλώνει δικό του κρασί σε συνεργασία με μικρούς παραγωγούς , ενώ κανέναν δεν αφήνει αδιάφορο και η πιστοποίηση κατά
ISO 22000.

Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του cremona catering θα καταλήξετε στο μενού που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση , βάση του budget που επιθυμείτε. Πορσελάνες Ιωνίας και Art de la table, αλλά και διακοσμητικές παρεμβάσεις από μόνιμους συνεργάτες του cremona catering θα αναδείξουν με μοναδικό τρόπο κάθε πτυχή της εκδήλωσής σας.

Η εμπειρία του cremona catering μπορεί να πραγματοποιήσει στο ακέραιο κάθε σας επιθυμία.

Ποιότητα Cremona

Το Cremona Catering είναι πιστοποιημένο με ISO 22000

Κατάστημα Κυψέλης

Δοϊράνης 56-58 - Κυψέλη
τηλ: 2108239804 - 2108259523 

Κατάστημα Παγκρατίου

Φιλολάου 84 - Παγκράτι
τηλ: 2110148555

Γραφεία

Δοϊράνης 47 - Κυψέλη
τηλ: 2108259523